Varmepumpe

INSTALLATION AF VARMEPUMPE

Hos Ørbæk Varmeservice ApS tilbyder vi installation af varmepumpe fra Vølund. Vi anbefaler Vølund som den bedste løsning inden for udeluftvarmepumper, hvilket vil sige luft til vand-varmepumper.

Vi tilbyder levering og installation af varmepumpe fra Vølund i blandt andet Ryslinge, Ørbæk og Nyborg samt andre steder på Fyn.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på installation af varmepumpe. Du kan ringe til os hos Ørbæk Varmeservice ApS på telefon 65 33 11 84. Du kan naturligvis også sende en e-mail til os på martin@sohne-vvs.dk.

Vi tilpasser vores installation af varmepumpe til dig

Det er et økonomisk og miljømæssigt godt valg med installation af varmepumpe fra Vølund. En udeluftvarmepumpe er CO2-neutral, og samtidig kan du spare op til 50 procent på varmeregningen. Dertil kommer, at du kan søge energitilskud. Det hjælper vi naturligvis også med.

Vi har stor erfaring med varmepumper, og ved installation af varmepumpe tilpasser vi løsningen, således den kommer til at passe til dine ønsker og behov.

Derudover råder og vejleder vi dig i at vælge den rette løsning, som passer til dit hus, din økonomi og dine fremtidsplaner.

Vi holder naturligvis vores aftaler og kommer til tiden, men vi er samtidig fleksible. Vi lægger i det hele taget vægt på, at vi altid skal levere et godt og solidt håndværk. Derfor bruger vi kun anerkendte og gennemtestede produkter, når vi installerer varmepumper. Det betyder med andre ord, at vi kan stå inden for den håndværksmæssige kvalitet med vores faglige stolthed.